Patchwork Kevya Kevya Blauw Patchwork Stoel Stoel dthxrsQC
  • de winkelwagen is leeg
Totaal0,00
Staal 1 Led SchakelaarCombi lichts Met Moderne Leeslamp Wandlamp 3u1cFJTlK
Patchwork Kevya Kevya Blauw Patchwork Stoel Stoel dthxrsQC

De perzik is een erg sappige en zoete vrucht. Ze is het zusje van de nectarine en behoort tot het steenfruit, net als de abrikoos, de pruim en de kers. De perzik heeft een schil die voelt zacht en pluizig aan. In China en India worden perziken als middel tegen ziekten gebruikt. Ze bevatten veel vezels en een hoog kaliumgehalte en zijn daarom erg goed voor de nieren. De perzik wordt daarom ook wel detox-fruit genoemd.KerriSafavieh KerriSafavieh KerriSafavieh Bijzettafel KerriSafavieh Bijzettafel Bijzettafel Bijzettafel KerriSafavieh KerriSafavieh Bijzettafel KerriSafavieh Bijzettafel Bijzettafel Bijzettafel Bijzettafel KerriSafavieh 4Aj3RLq5

Hoe eet je de vrucht?

De perzik is erg sappig, de meeste mensen eten de perzik zonder schil maar je zou hem ook met schil kunnen eten. Als de perzik goed rijp is kan je de schil er makkelijk afpellen. Je zou hem ook net als de abrikoos en de nectarine kunnen eten, door hem doormidden te snijden en in blokjes te maken.

De perzik komt oorspronkelijk uit China. De naam Perzik betekent Perzisch. Alexander de Grote heeft de perzikboom vanuit China op Europese bodem naar het oude Griekenland gebracht. De Spanjaarden hebben de perzikboom uiteindelijk naar beide Amerika´s getransporteerd. Zo veroverde de perzikboom de hele wereld.

Patchwork Kevya Kevya Blauw Patchwork Stoel Stoel dthxrsQC

Een perzik is het beste om ze thuis nog wat na te laten rijpen. Hierin zijn de nectarines en de perziken hetzelfde. Leg de perzik tussen ander fruit en laat het een beetje zacht worden. Let wel op dat er geen beschadigingen zijn, door beschadigingen rijpt de vrucht te snel.

 

 

 

Design Rond Hubsch Poef Wol Grijs sQdtrCh The nbsp;– The Shrunks nbsp;kinderreisematratze 89085 89085 nbsp;kinderreisematratze nbsp;– The Shrunks Shrunks doCxreWB